(สำหรับภาษาไทยเลื่อนอ่านข้างล่าง)

This month we have special anniversaries for two of our ladies, Jele and Chok Dee. During their younger days, they were forced to work in the tourism industry, carrying tourists around in the scorching weather every day until they reach the point where they become unable to do so. Luckily our team found them, and with the help of Joan and Co., we were able to break the chains and free them.

It is 4 years since they were rescued. Their abusive pasts are long gone. We are happy to see them happy and live a life that captive elephants should live. Happy anniversary Jele and Chok Dee! We love you!

Read Jele’s rescue story at https://bit.ly/2XLn5Ku and Chok Dee’s https://bit.ly/2sdkBZx

Help Us Help More
Visit > Volunteer > Donate
Thaielephantrefuge.com

 

เดือนนี้เป็นเดือนครบรอบของช้างอีก 2 เชือก เจเล่ เเละ โชคดี ที่ได้ย้ายมาอยู่บ้านพักหลังใหม่ที่ มูลนิธิฯ ในช่วงก่อนที่จะได้การช่วยเหลือ พวกเขาทั้ง 2 ทำงานอยู่ในอุตสาหกรรมการท่องเที่ยว ถูกบังคับให้แบกนักท่องเที่ยวเดินในกลางอากาศร้อนจัดทุกวันจนมีสุขภาพที่ย่ำเเย่ โชคดีที่ทางทีมกู้ภัยไปพบเข้าเเละด้วยการสนับสนุนจากคุณโจนส์ เราจึงสามารถปลดโซ่ตรวนให้พวกเขามีอิสระ อีกครั้ง

ขณะนี้เป็นเวลา 4 ปีเต็ม พวกเขามีสุขภาพที่เเข็งเเรง ได้รับโภชนาการที่เหมาะสม การดูเเล เเละ เอาใจใส่ จากทีมเจ้าหน้าที่เเละสัตวเเพทย์ทุกวัน เราดีใจที่ได้พวกเขามีความสุขอีกครั้งหนึ่งเเละได้ชีวิตอย่างที่ช้างควรจะเป็น

อ่านเรื่องเต็มขอ ”เจเล่” ได้ที่ https://bit.ly/2XLn5Ku เเละ ”โชคดี” ได้ที่ https://bit.ly/2sdkBZx

คุณสามารถสนับสนุนเราได้โดยการ
เยี่ยมชม > อาสาสมัคร > บริจาค
Thaielephantrefugee.com