(สำหรับภาษาไทยเลื่อนอ่านข้างล่าง)

Earlier this month, our mahout noticed a deep crack in Pun’s nail. If left untreated, it can be really painful for her to put weight onto her foot in the future or even lead to a bacterial infection or osteomyelitis.

Every 2 days our Vet Team and volunteers prepare a foot wash with disinfectant. To coax Pun’s foot into the right position, the team feed her a banana buffet. Pin is also there to cheer her mama up! (steal her banana’s). After Pun has finished with her foot spa, the Vet Team trim her toenail and lather on antiseptic cream to prevent any infections.

Help Us Help More
Visit > Volunteer > Donate
Thaielephantrefuge.com

ในช่วงต้นเดือนที่ผ่านมาควาญช้างของปุ่นได้สังเกตเห็นว่าเล็บของเธอเกิดการเเตกเเละมีรอยร้าวลึกจึงได้ปรึกษากับทีมสัตวเเพทย์เพราะหากปล่อยทิ้งไว้นานเล็บของเธอจะกลายเป็นที่สะสมของเชื้อเเบคทีเรียเเละจะส่งปัญหาในเวลาเดินได้ในอนาคต

โดยทุกๆ 2 วันทีมสัตวเเพทย์เเละอาสาสมัครจะเตรียมอ่างล้างเท้าผสมยาฆ่าเชื้อ เเละในการที่จะเกลี้ยกล่อมให้ปุ่นนำเท้าของเธอจุ่มอยู่ในอ่างนั่นพวกเขาต้องป้อนผลไม้ให้เธอตลอดเวลา โดยมีปิ่นยืนอยู่ข้างๆเพื่อเป็นกำลังใจให้แม่ของเธอ! (หรือ ขโมยกล้วยของเธอ) เเละหลังจากที่ปุ่นได้ทำสปาเท้าเสร็จ ทีมสัตวเเพทย์จะคอยตัดเล็บเเละทายาฆ่าเชื้อ

คุณสามารถสนับสนุนเราได้โดยการ
เยี่ยมชม > อาสาสมัคร > บริจาค
Thaielephantrefugee.com